Audi A5 Sportback 45 Tfsi Quattro mu 40 Tdi Quattro mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ACR54
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Göster Okunma: 357

ACR54

Üye
Adı
Doruk Öz
Marka
Audi
Model
A5 45 TFSI
Model Yılı
2024
Merhaba, bir kaç zamandır aracımı değiştirmek istiyordum sanırım artık vakti geldi.

Marka ve modele karar verdim, yalnız bir konuda çok kararsızım kaldım. Şimdi sizlere soruyorum, 2023-2024 model Audi A5 Sportback 45 Tfsi Quattro S-Line mı? Yoksa yine 2023-2024 model Audi A5 Sportback 40 Tdi Quattro S-Line mı?

Senede en fazla 15.000 km yol yaparım daha fazlası olmaz. Yakıt konusuna gelince Allah’a şükür maddi olarak bir sıkıntım yok.

Bu modelin hangi motor seçeneği daha sorunsuz, kronik bir problemleri var mı, ileride satmak istediğimde hangisi daha kolay elden çıkar?

Bu konularda bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olur, yol gösterirse çok memnun olurum.

Saygılar, sevgiler.

Merhabalar, öncelikle belirtmek isterim ki marka ve model olarak çok güzel bir seçim yapmışsınız. Şimdi sorunuza geçelim, yıllık en fazla 15.000 km yapacağınızı hem de yakıt konusunda maddi bir sıkıntınız olmadığını varsayarsak sizin için en iyi seçimin ''Audi A5 Sportback 45 Tfsi Quattro S-Line'' olacağını düşünüyorum. Evet 40 Tdi'ye göre daha fazla yakıt tüketir ama bunun karşılığını da performans olarak verir. Karar tabi ki sizin bunlar benim düşünce ve tavsiyelerim. Belki diğer üyelerimiz daha farklı yorumlarda bulunur. Hakkınızda hayırlısı olsun.👋👋

@ACR54 Üstadım merhaba.

Bende 2023 Model Audi A4 Sedan 45 TFSİ Quattro S-Line sahibiyim. 45 TFSİ kullanan birisi olarak sana tavsiyem, 40 TDİ ile falan uğraşma, direk Audi A5 Sportback 45 TFSİ Quattro S-Line al keyfini çıkar. Doğru Audi A5 Sportback 45 TFSİ Quattro 40 TDİ'ye göre daha fazla yakıyor ama benzinli arabanında hem ömrü uzun olur hem de bakım maliyetleri mazota göre daha hesaplıdır.

Arkadaşlar merhaba, yorumlarınız için teşekkür ederim hem sizlerin tavsiyeleri hemde yapmış olduğum araştırmalar sonunda, Audi A5 Sportback 45 TFSİ Quattro S-Line modelini almaya karar verdim. Yakın zamanda yeni aracımla fotoğraf paylaşacağım👍🤚

Arkadaşlar merhaba, yorumlarınız için teşekkür ederim hem sizlerin tavsiyeleri hemde yapmış olduğum araştırmalar sonunda, Audi A5 Sportback 45 TFSİ Quattro S-Line modelini almaya karar verdim. Yakın zamanda yeni aracımla fotoğraf paylaşacağım👍🤚
En doğru kararı vermişsiniz hayırlı uğurlu olsun şimdiden😊 Fotoğraf bekliyoruz👋

• Beğen
Tepkiler: OFC
Arkadaşlar merhaba, bugün 2024 model 5130 Km’de Audi A5 Sportback 45 TFSI Quattro S-Line satın aldım. Bu haberi sizlerle paylaşmaktan çok mutluyum. Fotoğraf çekmeye vakit olmadı😊 En kısa zamanda fotoğraf paylaşacağım🤚🤚🤚

Back
Yukarı